Társadalmi felelősségtudat

A társadalmi felelősségtudat áthatja az egész vállalati kultúránkat. Meggyőződésünk, hogy működésünknek nem egyetlen célja a profittermelés. Felelősséggel tartozunk munkatársaink, partnereink, fogyasztóink valamint szűkebb és tágabb környezetünk iránt egyaránt.

Dolgozóink számára minőségi munkakörülményeket, kellemes légkört és az átlagnál magasabb jövedelmet igyekszünk biztosítani. Gépkocsival nem rendelkező kollegáinkat saját buszjáratunk szállítja munkába és haza. Fontosnak tartjuk a vállalaton belül emberi kapcsolatok ápolását, ennek érdekében sokrétű közösségépítő tevékenységet folytatunk. Ilyen például a minden évben megrendezésre kerülő majális, illetve a különböző vállalati kirándulások.

Széleskörű szponzorációs tevékenységet is végzünk. Csak néhány példát megemlítve, a Pek-Snack névadó főtámogatója Magyarország egyetlen független futball utánpótlás csapatának, a kaposvári Mézga-Pek-Snack Fociovi-Focisuli Clubnak. Ennek is köszönhetően a klub keretein belül százhúsz, nagy részében nehéz sorsú gyermek kap lehetőséget a sportolásra. Az egészséges életmód támogatásában azonban nem álltunk meg itt, a 2011-es évtől a Pek-Snack a nemzetközi hírű Balaton-átúszás névadó főszponzora.

Vállaljuk a nehéz élethelyzetbe került emberek segítését is, évek óta rendszeresen juttatunk el frissen sütött Pek-Snacket hajléktalanoknak a Magyar Vöröskereszt közreműködésével, és újabban állami gondozott gyermekeknek is.